takaisin

TURKIN LOMA-ASUNNOT

GREEN PARK VILLAGE - AKBÜK, TURKKI

80 563€

4mh dublex
2 kylpyhuonetta
104m2
terassi ja parveke
Päävalikko
Espanja
Turkki
EGYPTI
Kreikka
Portugali
Thaimaa
DUBAI
EXCLUSIVE
ALBANIA

Bodrumin ja Kusadasin puolessavälissä, 100km Bodrumista sijaitsee Akbükin pieni ja idyllinen lomakaupunki jonka turkoosinsininen Egeanmeri sekä pitkät hiekkarannat osin myös luonnontilassa olevat sulattavat jokaisen kävijän.

Rennonletkeä turkkilainen tunnelma seesteisen hellepäivän hellimänä tekee asumisesta enemmän kuin miellyttävän. Tässä osassa Turkkia ilmasto on kuiva joten kuumakaan päivä ei tunnu merituulen ansioista tukalalta.

Green Park Villagen on suunnitellut ja rakennuttanut perheyhtiö jonka arkkitehti-öidin kädenjälki näkyy järkevässä tilankäytössä eikä turhia neliöitä ole asuntoihin tehty.

Tässä kaksikerroksisessa dublexissa on kolme makuuhuonetta yläkerrassa sekä kylpyhuone ja parveke. Alakerrassa joka on talon 2.kerros, wc sekä tilava avokeittiö/olohuone josta pääsy 17m2 terassille.

Asunnot on suunniteltu siten että aamuaurinko alkaa paistamaan makuuhuoneiden puolelle ja päivän aikana se kääntyy talon etupihalle joten terassilla sekä suurella uima-allas alueella voi nauttia auringosta iltaan saakka. Terassit ovat turkissa asuntojen olohuoneita jossa vietetään iltaisin paljon aikaa syöden ja lämmöstä nauttien.

Asukkaiden käytössä uima-altaan lisäksi grillikatos ja pieni kuntosali.

Uimarannalle kuten myös Akbükin keskustaan josta löytyy useita rantaravintoloita sekä kauppoja on 600m.

Dolmuksella pääsee 30min välein 20km päässä sijaitsevaan Didimin kaupunkiin joka ennekaikkea on turkkilaisten suosiman lomapaikka ja alueen hallinnollinen keskus.

Izmiristä Akbükiin 190km ja Bodrumista n.100km.

Tilaa tarkemmat tiedot sähköpostiisi ja kysy samalla esittelystä oman lomasi yhteyteen.

Lisätiedot:

Matti Korttinen

+372 5884 3120

matti@palmumaja.com

Ota Yhteyttä

Yhteystiedot:

Palmumaja.com/M1 Invest Oü

Matti Korttinen/ceo

Narva mnt 7

10117 Tallinn, Estonia

+372 5884 3120

matti@palmumaja.com

© 2020 Palmumaja.com

  • Facebook Social Icon