takaisin

TURKIN LOMA-ASUNNOT

SUN GATE COMPLEX - DIDIM, TURKKI

36 643€

1 makuuhuone
1 kylpyhuone
55m2
parveke
Päävalikko
Espanja
Turkki
EGYPTI
Kreikka
Portugali
Thaimaa
DUBAI
EXCLUSIVE
ALBANIA

Bodrumin ja Kusadasin puolessavälissä sijaitseva Didim on pieni noin 50 000 asukkaan kaupunki jonne kesällä tulee pääasiassa turkkilaisia lomanviettäjiä omiin asuntoihin sekä hotelleihin.

Rento välimerellinen syke vie mukanaan ja ilmasto on kesällä kuuma mutta merituleen ansiosta myös kuiva joten tuskallista kosteutta et Didimissä tunne.

Vilkas Altinkumin rantakatu sekä useat pienemmät rannat tarjoavat lukuisia mahdollisuuksia uimiseen ja auringon ottoon.

Didimissä sijaitsee Egeanmeren suurin huvivenesatama D-Marin joka tunnetaan laadukkaasta palvelusta mitä veneilyyn tulee mutta myös tenniskentät ja ranta/ravintolat ovat kaikkien asiakkaiden käytössä.

Kaupunki on panostanut muutaman viimevuoden aikana paljon katujen ja kävelyteiden rakentamiseen sekä kunnostamiseen. Eläminen Didimissä on erittäin edullista, toreilta ja kaupasta saat joka päivä tuoreet vihannekset sekä hedelmät eikä sovi unohtaa aamuisin vastaleivoittuja leipiä.

Sun Gate Complex valmistui 2009 ja on ollut suosittu asuintalo siitä lähtien. Nyt myynnissä harvoin tarjolla ensimmäisen omistajan jäljeltä läpitalon yksiö täysin kalustettuna sisältäen ilmastoinnin. Katutason huoneisto jossa tilava olohuone/avokeittö, kylpyhuone suihkukaapilla ja wc:llä sekä makuuhuone omalla terassiparvekkeella. Olohuoneesta pääset liukuoven avatessasi notkahtamaan suoraan altaaseen vaikka aamu-uinnille. Miellyttävät naapurit joista suurin osa loma-asujia. Kaupat ja palvelut 100m säteellä.

Keskustaan kävelet 10min tai dolmuksella jolla myös pääsee D-Marin:iin ja Altinkumiin.

Didimiin joko Izmiristä 170km tai Bodrumista 100km, tilauskuljetuksia päivittäin ympäri vuoden.

Tilaa tarkemmat tiedot sähköpostiisi ja kysy samalla esittelystä oman lomasi yhteyteen.

Lisätiedot:

Matti Korttinen

+372 5884 3120

matti@palmumaja.com

Ota Yhteyttä

Yhteystiedot:

Palmumaja.com/M1 Invest Oü

Matti Korttinen/ceo

Narva mnt 7

10117 Tallinn, Estonia

+372 5884 3120

matti@palmumaja.com

© 2020 Palmumaja.com

  • Facebook Social Icon